Høytrykkspyler test: De 4 beste høytrykkspylerne vi har testet

TestPlanet

Leter du etter høyttrykkspyler? Da er dette topplisten for deg, der vi presenterer de beste fra vår høytrykkspyler test. Vi har fokusert på brukervennlighet, kraft, sluttresultat og ikke minst prisen – slik at vi kan finne høytrykkspylerne som virkelig gir mest for pengene.


Ava Master P60 – Beste høytrykkspyler

Effekt: 2,1 W Maks trykk: 145 bar Slange: 8 m stålforsterket Maks temperatur: 40 grader

Høytrykkspyler test: Ava Master P60 mot hvit bakgrunn

Med høytrykkspyleren Ava Master P60 kan du skumvaske alt du eier, inkludert huset, bilen og terrassen. Den er brukervennlig og har et bra skumsystem som gjør at du virkelig får gjort rent uten å bruke høyt trykk. Dette gir mindre isiko for skader og slitasje, men samtidig blir  du mer avhengig av kjemikalier. 

Mye for pengene

Søstermodellen P60 Evolution har en litt bedre løsning for oppbevaring av munnstykker og strømkabel. Dette havner på minus-lista til P60 Master, men den gir likevel mer for pengene, og blir derfor testvinner. 

Rimelig og et utmerket valg

Ava Master P60 er rimelig og kommer med masse nyttig tilbehør. Både hastighet, effektivitet og vaskeresultat gjør den til et utmerket valg for hjemmet, og den blir derfor best i test.

Les mer om modellen her

Fantastisk velfungerende skumsystem

Masse praktisk tilbehør

Mye for pengene

Upraktisk feste til strømkabel og munnstykker

4.5


Kärcher K7 Premium Power – Beste premium høytrykkspyler

Effekt: 3 W  Maks trykk: 180 bar Slange: 10 m stålforsterket Maks temperatur: 60 grader 

Høytrykkspyler test: Kärcher K7 Premium Power mot hvit bakgrunn

For deg som leter etter et kraftigere alternativ er K7 Premium Power en høytrykkspyler som virkelig leverer. Trykket er utrolig kraftig, men uten at det påvirker brukervennligheten – du kjenner ikke engang trykket som fysisk motstand. En ulempe med dette er at det er fort gjort å vaske for hardt, og dermed skade overflaten. Her er det viktig at du lærer deg å kjenne arbeidstrykket, og at du er litt forsiktig i starten. 

Tre munnstykker i ett

En stor fordel med Kärchers høytrykkspyler er munnstykket, som er tre munnstykker i ett. Det betyr at du slipper å bytte munnstykke mens du vasker, du kan enkelt og greit rotere det. 

Kraft som en profesjonell maskin

K7 Premium Power er det beste valget for huseiere som vil ha samme kraft som fra en profesjonell maskin, og som vil slippe å holde styr på masse tilbehør.

Les mer om modellen her

3-i-1-munnstykke

Ekstremt kraftig

Kan være for kraftig på enkelte overflater

4.5


Ava Smart P50 – Beste billige høytrykkspyler

Effekt: 1,8 W Maks trykk: 160 bar Slange: 6 m stålforsterket Maks temperatur: 40 grader 

Høytrykkspyler test: Ava Smart P50 mot hvit bakgrunn

Med tanke på hvor velutrustet Ava Smart P50 er selges den til en veldig overkommelig pris. Den leveres med et komplett tilbehørsett så du får med alt du trenger, og den presterer like bra som mange dyrere konkurrerende modeller.  

Fleksibel, men kort slange

Høytrykksspyleren kommer med en veldig fleksibel, men dessverre litt kort, slange. Slangen er stålforsterket og av høy kvalitet, men du må flytte rundt på høytrykksspyleren, for slangen rekker ikke rundt hele bilen. På den andre siden liker vi at slangen roterer med konstruksjonen når du beveger deg sidelengs. Høytrykkspyleren veier heller ikke særlig mye, så den er lett å flytte på.

Imponerende vaskeresultat

Ava Smart P50 har ikke samme trykk som den større modellen Master P60, men med skum som en naturlig del av vaskemetoden er den mer enn kraftig nok for enklere oppgaver. Med sin tynne, kompakte form og imponerende vaskeresultat er Ava Smart P50 en god høytrykksspyler for deg med et litt mindre budsjett.

Les mer om modellen her

Justerbart trykk i håndtaket

Bevegelig och slitesterk slange

Litt kort slange

4


Husqvarna PW 480 – Beste rekkevidde

Effekt: 2,9 W Maks trykk: 180 bar Slange: 13 m stålforsterket Maks temperatur: 60 grader 

Høytrykkspyler test: Husqvarna PW 480 mot hvit bakgrunn

Husqvarna PW 480 er en høytrykkspyler med mange fordeler. Blant annet er den maksimale vanninngangstemperaturen hele 60 grader, istedenfor 40 grader som det ofte er på produkter i denne prisklassen. Den høye temperaturen gjør at Husqvarna PW 480 løser tøffere oppgaver mer effektivt, for eksempel å vaske bort oljeflekker. 

Ekstremt god rekkevidde

En annen stor fordel er den 13 meter lange slangen, som gir den en ekstremt god rekkevidde. Her kan du nå rundt store områder, for rundt eksempel en bil, uten å måtte flytte på selve høytrykkspyleren. 

Enkel styring av vanntrykk

På selve maskinen finner du et ratt som styrer vanntrykket og som kan brukes for å raskt og enkelt redusere trykket på ømfintlige overflater, for eksempel billakk. Vanntrykket kan også justeres ved hjelp av trykkontrollen.

Dersom du leter etter er kraftig høyttrykkspyler med en robust, lang og fleksibel slange så passer Husqvarna PW 480 for deg. 

Hjemmeside

Veldig lang slange

Høy vanntemperatur

Mangler trykkdisplay

Ganske dyr

4


Hobby og fritid

Akvarell for nybegynnere: 7 tips og triks for de som vil male med vannfarger

Hjem og husholdning

Beste vaffeljern: 6 testvinnere som gir sprø vafler hver gang