Beste varmespoler: 3 rimelige sett som gjør det enkelt å bølge håret

Geir Tandberg Steigan

Velkommen til vår toppliste over beste varmespoler! Disse smarte skjønnhetsdingsene er perfekte for de av dere som elsker krøllete hår, men synes det tar altfor lang tid. Med et sett med varmespiraler kan du enkelt spinne håret til spoler i forskjellige størrelser, så kan du gjøre andre ting – som å sminke deg – mens varmespiralene tar seg av resten! Etter omtrent tjue minutter, bare trekker du spolene ut av håret – og tada! Utseendet er fikset med vakre krøller og volum.

I denne topplisten har vi samlet noen av de beste og rimeligste bølgesettene du kan kjøpe i dag. I tillegg til å teste en haug med merker selv, har vi lest en haug med kundeanmeldelser for å danne oss et bredere bilde av produktet og tatt dette med i våre beslutninger. I topplisten over beste varmebatterier finner du et «best i test»-alternativ, som vi tror vil passe de aller fleste, samt et billig budsjettalternativ og et luksus premium-alternativ.

Remington ProLuxe H9100 – Best i test

Vi har kåret disse Remington-spolene til testvinnere i topplisten vår over de beste varmespolene akkurat nå, siden de er i absolutt toppklasse samtidig som de er rimelige. Dette varmesettet gjør virkelig alt riktig, fra design, temperatur, klemmer, størrelser og pris. Det eneste vi egentlig ønsker oss var et større sett med 30 spoler for de med ekstra tykt og langt hår, men dette er noe som gjelder alle slike sett, da de aller fleste bare leveres med 20 spoler.

Remingtons varmespoler har et vakkert design som skifter i forskjellige nyanser av rosa, med spolene plassert på sidene av esken, noe som gir den en luksuriøs følelse og unikt utseende sammenlignet med mange andre modeller. Settet består av totalt 20 varmespiraler som kommer i to størrelser, 25 og 32 mm, for litt variasjon på krøllene. Varmespolene varmes opp veldig raskt – på bare 90 sekunder – der en hendig indikatorlampe viser når du kan begynne å krølle håret. Selve spolene har en myk fløyelsoverflate som minimerer krus i håret og gir krøllene en fin glans. Et stort pluss etter vår mening er også utformingen av klipsene, som minner om vanlige hårspenner. Dette er et overlegent design sammenlignet med de mer pinsettlignende metallfestene som noen varmespiraler bruker.

Dette varmespolesettet er en populær bestselger hos mange forhandlere. Så hvis du vil ha et rimelig og helt suverent sett med varmespiraler bør du satse på dette!

5

Pros

Luksusdesign
Gode størrelser på spoler
Varmes raskt opp
Beste design på klemmene

Cons

Vi skulle ønske det var større sett
Enkelte foretrekker nok 3 størrelser spoler

BaByliss Thermo-Ceramic Roller set – Mest allsidige

BaByliss Thermo-Ceramic Roller-set er et godt og rimelig alternativ for deg som er ute etter de beste varmespolene. Her får du et sett med 20 varmespiraler som leveres i 3 forskjellige størrelser og med 2 forskjellige typer klips, noe som gjør det enkelt å lage flere varianter av krøller for ulike stiler og utseende.

Spolene i dette settet er keramiske ruller som er laget for å være skånsomme mot håret. De har en ioniserende effekt som bidrar til å motvirke statisk elektrisitet og krus i håret, og gir håret en vakker glans. Dette er det mest allsidige varmespolesettet i vår toppliste over beste varmespoler, da du får tre forskjellige størrelser på batterier (noen sett har kun to størrelser), samt to forskjellige typer klemmer og også muligheten til å justere varmen ved hjelp av en dreieknapp foran på boksen. Det er en fin detalj, men det er synd at du ikke kan se hvor mange grader de ulike posisjonene på glideren faktisk gir, så du må prøve deg frem litt for å se hva som passer best til håret ditt og ønsket utseende. Men uansett, hvis du vil ha et veldig rimelig og allsidig sett med varmebatterier, blir du garantert fornøyd med BaByliss Thermo-Ceramic Roller-settet.

5

Pros

Tre størrelser spoler
To forskjellige typer klemmer
Justerbar varme

Cons

Varmekontrollen viser ikke temperatur

Remington H5600 – Beste størrelser

Remington H5600 er et annet utmerket og rimelig varmespolesett fra det populære merket Remington. Ved første øyekast ser boksen ganske enkel ut, men når du åpner lokket, vil du forstå hvorfor den har fått en plass i topplisten vår over beste varmespoler. I dette settet får du 20 varmespoler i tre forskjellige størrelser på 20, 23 og 27 mm, som vi synes er helt perfekt. Tre forskjellige størrelser lar en skape variasjon på krøllene og den minste størrelsen på 20 mm er akkurat passe. I mange andre varmespolesett er den minste størrelsen ofte mindre og skaper alt for små krøller sammenlignet med de større spolene.

Varmespolene som brukes i dette settet er også litt spesielle. Akkurat som andre varmespoler fra Remington er de laget av et materiale som er skånsomt for håret og som bruker ioneteknologi for å motvirke statisk elektrisitet og krus i håret. Men på innsiden av disse varmespolene er det også en innovativ vokskjerne som hjelper varmespolene å holde på varmen lenger. Spolene er også kjølige i endene, så de er enkle å bruke uten å brenne seg. Klemmene er ganske sparsomme, men har et helt greit design og sitter sikkert på plass. Den eneste kritikken vi har er egentlig at dette settet med varmespoler tar ganske lang tid å varme opp – hele 10 minutter. Så husk det og planlegg når du vet at det er på tide å krølle håret.

4.5

Pros

Spesialspoler med vokskjerner
Bekjemper statisk elektrisitet og krus
Godt utvalg av størrelser

Cons

Det tar lang tid å varme opp

Lyd og bilde
Best i test Bluetooth-høyttaler: En bærbar høyttaler på en trebenk ved siden av et basseng

Best i test bluetooth-høyttaler: Vinnerne av vår bærbar høyttaler-test

Hjem og husholdning
Airfryer test: En airfryer står på et hvitt bord ved siden av mat klart til fritering

Airfryer test: Se hvem som er kåret til best i test airfryer