Beste massasjepistol: 3 topptestede modeller for ulike budsjetter

Geir Tandberg Steigan

Massasjepistoler er hendige, håndholdte massasjeverktøy som er populære blant folk som trener, men også eldre personer eller folk med vedvarende skadeproblemer av ulike slag. Disse verktøyene er nemlig designet for å gi en dyp og kraftig vevsmassasje ved å sende ut pulserende bevegelser og vibrasjoner, som bidrar til å myke opp ømme og stive muskler.

Enten du leter etter en massasjepistol for muskelavslapping, restitusjon, smertelindring, økt sirkulasjon eller noe annet, er det mange alternativer å velge mellom. I vår toppliste over de beste massasjepistolene har vi samlet de tre alternativene som vi anser som de beste i testen. Her finner du både budsjett- og premiumalternativer, så det burde være noe for enhver smak.


Renpho R3 – Best i test

Renpho R3 er en massasjepistol som vi mener er det beste alternativet for de aller fleste, enten du ønsker en massasjepistol for stive muskler fra trening, ømme ledd, økt blodsirkulasjon eller noe annet. Det er en kraftig massasjepistol som kan nå høye hastigheter og kommer også med et varmehode. På tross av dette holder massasjepistolen et prismessig overkommelig nivå.

Renpho R3 har en kraftig motor som kan nå opptil 3200 RPM, for en dyp massasje av ulike muskelgrupper. Massasjepistolen kommer med 4 forskjellige massasjehoder for å gi deg tilgang til ulike muskelgrupper og kroppsdeler på beste måte, og du får også et varmehode, som er et stort pluss. Dette varmehodet kan nå opptil 55 grader når det er i bruk og er perfekt for stive og ømme muskler. Dette gjør også massasjepistolen til et godt alternativ for eldre som kan ha litt svakere blodsirkulasjon.

En svart Renpho R3 massagepistol med dess tillbehör mot en vit bakgrund.
Renpho R3 er det beste alternativet for de aller fleste.

I tillegg har massasjepistolen et ergonomisk og lett design med en vekt på kun 0,68 kilo, noe som gjør den lett å holde med én hånd. Batteritiden er så som så med en kjøretid på bare 3 timer, så du må lade massasjepistolen med jevne mellomrom. Men heldigvis har den en funksjon som slår av massasjepistolen automatisk etter 10 minutter hvis den ikke er i bruk, noe som kan spare litt batterilevetid. Når den skal lades, gjøres det raskt og enkelt med en Type C-ladekabel. Med tanke på funksjonene, kraften og tilbehøret du får for prisen, synes vi Renpho R3 er den absolutt beste massasjepistolen du kan kjøpe akkurat nå.

Motoren når 3200 RPM
Kan brukes til varmemassasje
Ergonomisk og lett design
Virkelig rimelig

Kort batteretid

5


EliteGun MG 7082 – Beste massasjepistol i budsjettklassen

Etter store suksesser og etterspørsel etter tidligere modeller, men med ønsker om en mer prisvennlig variant, presenterer det populære merket EliteGun sin nye massasje­pistol, Elitegun MG 7082! Dette er en overkommelig massasje­pistol med alle nødvendige funksjoner – som du kan kjøpe for mindre enn en tusenlapp. Denne modellen presterer på en lignende nivå som merkets dyrere modeller og passer perfekt for alle som trener, har stillesittende jobb, har stive ledd og muskler, eller som rett og slett vil ha en deilig massasje.

I pakken følger selve massasje­pistolen, samt fire ulike massasjehoder som er laget for å komme til forskjellige områder på kroppen, for eksempel dypvev og triggerpunkter, rundt ryggraden, store muskelgrupper, og mer.

Dette er en kompakt og ganske lett massasje­pistol med en vekt på 1,5 kilo, så den er enkel og smidig å bruke. Den har en batterikapasitet på 2 000 mAh som varer i 1-3 timer (avhengig av bruk) og tar cirka 3 timer å lade fullt. Den har en 12W-motor og en frekvens på 1 200-3 000 per minutt.

Veldig rimelig
Et sett med tilbehør følger med kjøpet

Ikke så kraftig som dyrere alternativer

4


Theregun Elite – Beste massasjepistol i toppsjiktet

Theragun Elite er en av de beste, men også de dyreste massasjepistolene du kan kjøpe akkurat nå. Merket har nylig skiftet navn til Therabody og er et selskap som spesialiserer seg på massasjeverktøy for muskelgjenoppretting, så her kan du regne med virkelig høy kvalitet.

Med tanke på den høye prisen på Theragun Elite, anbefaler vi kun denne massasjepistolen til erfarne eller profesjonelle idrettsutøvere eller de med et ubegrenset budsjett. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe Theragun Elite, får du en massasjepistol med kraftige vibrasjoner som gir en dyp vevsmassasje, som skal nå opptil 60 % dypere inn i muskelvevet enn billigere konkurrenter.

En vit Theragun Elite massagepistol med dess tillbehör mot en vit bakgrund.
Theragun Elite er et virkelig luksuriøst, men dyrt alternativ.

Massasjepistolen har også tilpassbare hastigheter og trykk, er lydløs, har oppladbart batteri, Bluetooth-tilkobling og leveres med diverse tilbehør som inkluderer ulike massasjehoder for ulike typer massasje og områder på kroppen. Her får du en massasjepistol i absolutt toppklasse, men du må betale mye for luksusen.

Kraftig, dyp massasje
Bluetooth-tilkobling og tilhørende app
En rekke tilbehør følger med ved kjøp

Veldig dyrt

5


Trening og helse
En person står på en vit våg och väger sig.

Beste smartvekt: 3 digitale personvekter som er best i test

Trening og helse

Beste ferdige proteinshake: 5 shakes med best smak og best innhold