Beste lille printer: 3 små skrivere som er best i tester

Geir Tandberg Steigan

Er du på jakt etter den beste lille printeren? Da har du kommet til rett sted. Her har vi satt sammen en kort og konsis toppliste over de beste små skriverne som er tilgjengelige å kjøpe akkurat nå, uansett om du trenger en til hjemmekontoret, til fotografier eller annet.

Til tross for den kompakte størrelsen er disse små skriverne i toppklasse, med raske utskrifter av høy kvalitet, samtidig som de passer inn i de minste hjemmekontorene uten å være for store. Vi har valgt å plukke ut de mest populære kompaktmodellene fra tre av de største merkene innen skrivere akkurat nå, nemlig Epson, Canon og HP. Hvis du leter etter en skriver i full størrelse, kan du også sjekke topplisten vår over de beste fotoprinterne her.

Epson WorkForce WF-110 – Best i test

Vi har kåret Epson WorkForce WF-110 til testvinneren i topplisten vår over de beste små printerne akkurat nå. Her får du en førsteklasses småformatskriver som bruker blekkstråleteknologi og produserer flotte utskrifter til tross for sin lille størrelse. Den holder samme høye klasse som man venter seg av Epsons større premium-skrivere.

Epson WorkForce WF-110 bruker fire blekkpatroner og leverer utskrifter opp til A4-størrelse med en imponerende oppløsning på 5 760 x 1 440 dpi. Papirskuffen rommer 20 ark og brukeren kan velge mellom å bruke skriveren med batteri eller den medfølgende laderen. Til tross for mangelen på automatisk tosidig utskrift og en noe lav utskriftshastighet, har skriveren andre fordelaktige funksjoner som veier opp for dette.

Den er ganske dyrt med en pris på opptil 3000 kroner, men hvis du har lite plass på hjemmekontoret eller trenger et bærbart alternativ og fortsatt trenger førsteklasses utskrift, er den definitivt verdt hver krone.

4.5

Pros

Utskrifter i toppklasse til tross for liten størrelse
Kan brukes som batteridrevet eller koblet til med ledning

Cons

I den dyrere prisklassen
Skriver ut ganske sakte

Canon Pixma TR150 – Beste lille printer fra Canon

Canon er et av markedets absolutt største og mest populære merker når det gjelder printere. De produserer en haug med førsteklasses skrivere for forskjellige formål og budsjetter, med en lang rekke premium-alternativer. Er du på jakt etter en liten printer og foretrekker Canon, har vi gode nyheter – de selger en virkelig kompakt versjon som holder samme høye kvalitet som sine større søsken!

Canon PIXMA TR150 er en miniformatskriver som passer i selv de minste hjemmekontorene, samtidig som den er lett å flytte rundt på da den får plass i litt større vesker. Canon har klart å oppnå en virkelig stilig og fleksibel formfaktor på denne skriveren, uten å måtte gå på akkord med kvaliteten på utskriftene. Den er Wi-Fi-kompatibel med AirPrint og Google Cloud Print, noe som gjør det enkelt å skrive ut fra mobile enheter. For enda bedre portabilitet kan du kjøpe et batteri, men en USB-kabel følger med i originalemballasjen for å drive skriveren. Et lite minus som følger med alle Canon-skrivere er de ganske høye prisene på blekkpatroner, men hvis det ikke er et problem for deg, er Canon PIXMA TR150 et utmerket valg for utskrift av høy kvalitet i kompakt form.

4.5

Pros

Den samme høye kvaliteten du får fra Canons større premiummodeller
Støtte for Google Cloud Print og AirPrint
Kan kjøre batteridrevet eller med ledning

Cons

Dyre kostnader for blekkpatroner
Ganske dyr

HP Sprocket Studio – Beste lille printer fra HP

De største merkene på printermarkedet akkurat nå er Epson, Canon og HP, så vi ønsket selvfølgelig å prøve å inkludere en skriver fra sistnevnte merke på topplisten vår over beste små printere. Hvis du er en HP-fan, har vi gode nyheter, siden de selger en av de beste miniformatfotoskriverne på markedet.

Vi snakker selvfølgelig om HP Sprocket Studio, som skriver ut fantastiske 4 x 6-tommers bilder med vakre farger og en fin glans. Ønsker du en bærbar og fleksibel skriver som lar deg skrive ut bilder direkte fra mobilen på bare noen få minutter, er det denne du bør satse på. HP Sprocket Studio bruker en metode som kalles «dye sublimation» for å påføre fargelag på et medium. Dette er en langsommere prosess sammenlignet med teknologien som brukes i vanlige blekkskrivere, men resultatene er av bedre kvalitet enn du ville fått fra en vanlig skriver, og det er spesielt imponerende med tanke på hvor liten denne skriveren er. Hvordan klarer HP å tilpasse så avansert teknologi i en så liten formfaktor? Det er helt utrolig.

For å komme i gang må du laste ned HP Sprocket Companion-appen, som er tilgjengelig for både iOS og Android. I denne appen finner du også en haug med redigeringsfunksjoner som du kan bruke til å forbedre utskriftene dine ytterligere, noen mer nyttige enn andre. Haken med denne skriveren er at den må kobles til en strømkilde (i motsetning til andre Sprocket-skrivere fra HP), noe som gjør den litt mindre bærbar. Men en smart løsning på dette er å ha med deg en powerbank, slik at du kan bruke den hvor som helst.

4.5

Pros

Fotoutskrifter med vakre farger og fin glans
Veldig brukervennlig, gjelder også appen

Cons

Må kobles til en strømkilde

Lyd og bilde
Beste billige hodetelefoner: Sorte hodetelefoner henger på en hvit ladeastasjon

Beste billige hodetelefoner: God lyd til en lavere pris

Mobil
Beste Android-telefon: En person holder en Android-mobil i hånden

Beste Android-telefon: De beste alternativene til iPhone.