Beste hodetelefoner til trening

TestPlanet

Velkommen til vår toppliste over beste hodetelefoner til trening. Om du foretrekker å høre på musikk mens du trener, er et par virkelig gode hodetelefoner verdt pengene. God lyd kan gi en bedre treningsopplevelse, eller i det minste hjelpe deg med å holde fokus. Musikken fungerer nesten som en drivkraft under treningsøkta og kan få deg til å yte litt mer uansett hva slags trening du driver med.

Det er imidlertid ikke bare lyden som er viktig hos hodetelefoner til trening. Denne typen enheter må også ha enkle kontroller du lett får tak i, og de må ha en behagelig og sikker passform. Dette har vi lagt stor vekt på i våre tester, sammen med funksjoner som aktiv støyredusering og annet. Forhåpentligvis finner du hodetelefoner til trening for ditt behov og ditt budsjett her.


Shokz OpenRun Pro – Beste hodetelefoner til trening

Vekt: 29 gram Batteritid: 10 timer Touchkontroller: Ja

Beste hodetelefoner til trening: Shokz OpenRun Pro sett fra siden mot hvit bakgrunn
Shokz OpenRun Pro er de absolutt beste hodetelefonene for trening akkurat nå.

I våre tester stikker Shokz OpenRun Pro av med kåringen beste hodetelefoner til trening. Dette er hodetelefoner utformet for en optimal lydopplevelse under trening med en sikker passform. De har et åpent design som lar lyd fra omgivelsene komme inn, noe som er gunstig om du trenger litt oversikt over det som skjer rundt deg mens du trener. De har fått store forbedringer lydmessig, sammenlignet med tidligere modeller, og tåler mye svette. Dette er et godt valg for selv de mest intensive treningsøktene.

Sitter på plats under hele økten
Med Shokz OpenRun Pro får du en imponerende lydkvalitet som lar deg lytte til favorittmusikken din med tydelige og klare toner. Hodetelefonene har en godkjent batteritid på omtrent 8 timer, som bør holde til en håndfull treningsøkter før de må lades opp. Dessuten er de enkle å bruke med intuitive kontroller, og har en behagelig passform som sitter godt under hele treningen.

Nærbilde av ørebøylen på Shokz OpenRun Pro
Shokz OpenRun Pro har en veldig stabil og sikker passform.

Bra verdi for pengene
Prisen er ganske gunstig, så du får veldig mye for pengene med tanke på ytelse og funksjonalitet. Shokz OpenRun Pro kombinerer lydkvalitet med bekvemmelighet og er et glimrende valg for deg som trener.

Hjemmeside

Godkjent batteritid og hurtiglading
Enkel adkomst til kontroller
Behagelig og sikker passform

Kan vibrere litt ved høyt volum

4


JBL Go Air Sport – Beste billige treningspropper

Vekt: 6,2 gram per earbud Batteritid: 8 timer Touchkontroller: Ja

Beste billige treningspropper: To sorte JBL Go Air Sport ved siden av hverandre
JBL Go Air Sport gir deg mye for pengene.

Om du vil ha et par billige hodetelefoner til trening med imponerende ytelse, kan vi anbefale JLab Go Air Sport. Dette er et par ekte trådløse treningspropper med en rekke nyttige funksjoner og overraskende god ytelse til en overkommelig pris. Øreproppene er spesielt utformet for sport og trening og har en IP66-klassifisering, som betyr at de tåler både svette og vannsøl. Vi liker også fargeutvalget hos disse treningsproppene, de finnes i gult, blått og sort.

Ergonomisk design
Øreproppene har et ergonomisk design og fåes med propper i ulike størrelser, slik at du kan få en behagelig passform for akkurat dine ører. De har også innebygde touchkontroller som gjør det enkelt å justere volumet, endre låter og besvare samtaler under treningsøkten – uten at du må finne frem mobilen.

JBL Go Air Sport med ladeetuiet
JBL Go Air Sport finnes i en diskret sortfarge, eller i mer fargeglade varianter.

Veldig bra batteritid
Lydkvaliteten hos JLab Go Air Sport er imponerende, med klar og tydelig lyd som presterer god i de fleste sjangre. Øreproppene bruker Bluetooth 5.0-teknologi som sikrer en stabil og pålitelig trådløs oppkobling. Batteritiden er på omtrent 8 timer med ytterligere 24 timer via det medfølgende ladeetuiet. Totalt sett er dette en imponerende lydpakke for trening, spesielt med tanke på at de koster godt under tusenlappen.

Hjemmeside

Utrolig billige med tanke på alt du får
Enkle volumkontroller
Imponerende batteritid
Mange fargealternativer

Ikke de beste for samtaler da mikrofonen er svak
Du får ingen aktiv støyreduksjon

4


Jabra Elite 85t – Beste allround treningspropper

Vekt: 7 gram per earbud Batteritid: 5,5 timer Touchkontroller: Ja

Beste allround treningspropper: To Jabra Elite 85t ved siden av hverandre
Jabra Elite 85t er veldig gode allround-propper for trening.

Jabra Elite 85t er et veldig godt alternativ blant de beste hodetelefonene til trening. Dette er et par trådløse treningspropper som imponerer med sin lydkvalitet, funksjoner og passform, samtidig som de har godkjent batteritid. De har også støtte for aktiv støyreduksjon, slik at du kan blokkere ut bakgrunnslyder når du må konsentrere deg under treningen. De har også en IPX4-klassifisering, som betyr at de tåler svette og fuktighet.

Balansert lyd og justerbar EQ
Øreproppene leverer et balansert lydbilde med fyldige og detaljerte toner over hele frekvensområdet Du får også en justerbar EQ som lar deg tilpasse lydbildet etter egne preferanser. Proppene har også en stabil og pålitelige trådløs tilkobling takket være Bluetooth 5.1-teknologien. De kan også kobles til flere enheter samtidig, om du ønsker det. Du har også enkel tilgang på intuitive touchkontroller for å styre musikk og samtaler.

Jabra Elite 85t med ladeetui
Jabra Elite 85t har en batteritid som imponerer.

Bra allround-alternativ
Batteritiden er godkjent, men ikke veldig mye mer. Du får omtrent 5,5 timer spilletid i proppene og ytterligere 20 timer fra ladeetuiet. Om du ønsker deg gode allround ørepropper som passer til både trening og vanlig bruk, er Jabra Elite 85t et flott alternativ. Her får du god lyd, gode funksjoner og god passform – men altså ikke den beste batteritiden.

Hjemmeside

Justerbar aktiv støyreduksjon
Stilren design med god passform for større ører
Bra lyd med tung bass

Passer ikke like bra for mindre ører
Finnes lignende alternativer til lavere pris

4


Sony NW-WS413 – Beste vanntette hodetelefoner til trening

Vekt: 32 gram Batteritid: 12 timer Touchkontroller: Nei, knappkontroller

Beste vanntette hodetelefoner til trening: Sony NW-WS413
Sony NW-WS413 passer perfekt til svømming.

Om du svømmer mye og vil høre på musikk mens du er i vannet, bør du sjekke ut Sony NW-WS413. Dette er et par robuste og vanntette ørepropper som gir deg utmerket ytelse og batteritid. De er spesielt utformet for aktiviteter i vann, noe som gjør dem til det beste valget for svømmere og andre som oppholder seg mye i bassenget.

Mulighet for å lagre musikk
Øreproppene har en innebygd lagringskapasitet på 4 GB, noe som lar deg legge inn favorittlåtene dine før du skal på trening, uten at du må koble deg til mobilen din. Når det gjelder design, er de ergonomisk og behagelig utformet, og de sitter godt selv under intensive treningsøkter.

Sony NW-WS413 sett fra siden
Med Sony NW-WS413 kan du lagre musikk direkte i hodetelefonene.

En bra batteritid
Du kan regne med opp til 12 timers spilletid per lading, noe som absolutt er godkjent. Om du trener et par ganger i uken, holder det at du lader dem en gang, og det kan vi definitivt sette pris på. Med en prislapp på litt over tusenlappen gir disse treningsproppene fra Sony deg mye for pengene. Vi anbefaler dem til alle som leter etter ørepropper de kan bruke mens de svømmer.

Hjemmeside

Perfekt for svømming
Sikker og behagelig passform
Bra batteritid

Du må klare deg uten støtte for Bluetooth
Musikklagring krever MP3-filer

5


Beats PowerBeats Pro – Beste passform

Vekt: 11 gram per earbud Batteritid: 9 timer Touchkontroller: Ja

To Beats PowerBeats Pro ved siden av hverandre
Beats PowerBeats Pro imponerer, men du må betale en del for navnet.

Om du vil ha virkelig kvalitet i ørene, med suveren passform, er det Beats Powerbeats Pro du bør satse på. Dette er et par treningspropper som kombinerer et godt lydbilde med en utrolig passform. Øreproppene er spesielt utformet for å sitte perfekt og stabilt under hele treningsøkten, selv de mest intensive. Imidlertid er Beats kjent for å ta seg godt betalt for navnet sitt, og du må ut med en del penger her også.

Mangler aktiv støyredusering
I tillegg til en helt suveren passform tåler også Beats Powerbeats Pro svette og vannsøl med sin IPX4-klassifisering. Dette innebærer at de takler tøffe treningsøkter og utendørsøkter i lett regnvær, men vær oppmerksom på at de ikke er helt vanntette. Med tanke på prisen hadde vi ventet oss en bedre IPX-klassifisering her. En annen mangel er begrenset lydisolering og ingen aktiv støyreduksjon. Dette er også noe vi hadde forventet oss i denne prisklassen.

Beats PowerBeats Pro med ladeetui
Beats PowerBeats Pro har en bra batteritid.

Veldig bra batteritid
Når det kommer til lyden blir vi derimot imponert. Her får du kraftig og balansert lyd med tung bass og tydelig diskant. Elementene i øreproppene er av høy klasse og leverer en imponerende lydopplevelse. Batteritiden er også mer enn godkjent, med opp til 9 timers spilletid i selve proppene og ytterligere 24 timer via det medfølgende ladeetuiet. Totalt sett er dette et par imponerende hodetelefoner til trening som gir deg en god allround funksjonalitet, men vi savner aktiv støyreduksjon og en bedre IPX-klassifisering.

Hjemmeside

Passform i særklasse
Lyden er også på høyt nivå

Hvor er den aktive støyreduksjonen?
Kunne gjerne hatt høyere IPX-klassifisering
Du må betale mye for navnet

4


Hobby og fritid

Akvarell for nybegynnere: 7 tips og triks for de som vil male med vannfarger

Hjem og husholdning

Beste vaffeljern: 6 testvinnere som gir sprø vafler hver gang