Beste gaming-headset: Vinnerne av vår gaming-headset test

TestPlanet

Leter du etter beste gaming-headset? Her finner du vår toppliste med vinnerne av vår gaming-headset test. Et godt headset er en viktig del av spillopplevelsen og med det rette valget kan du få gaming på et helt nytt nivå. I dag finnes det et enormt utvalg av gaming-headset og det kan føles litt som en jungel å skulle velge riktig modell. Vi håper derfor denne enkle oversikten kan hjelpe deg å finne det beste gaming-headsettet for deg.

På vår toppliste finner du et utvalg av gaming-headset fra de store produsentene, med ulike funksjoner i ulike prisklasser. Vi har testet lydkvalitet, komfort, konstruksjonskvalitet, mikrofon og ekstrafunksjoner. Uansett om du foretrekker imponerende surroundlyd, trådløs frihet eller en krystallklar mikrofon, vil du finne et glimrende gaming-headset i vår oversikt.


Razer BlackShark V2 Pro – Beste gaming-headset

Batteritid: Opp til 24 timer Plattformer: Alle

Beste gaming-headset: Et par sorte Razer BlackShark V2 Pro vises mot en hvit bakgrunn.

Razer BlackShark V2 Pro er vinneren av vår gaming-headset test akkurat nå. Det er et imponerende par hodetelefoner med høy lydkvalitet og imponerende trådløs ytelse. Headsettet bruker THX Spatial Audio-teknologi for å levere en oppslukende lydopplevelse med mange detaljer og surround. Du får et velbalansert lydbilde og hører raskt detaljer som bevegelser, steg og retninger på lyden.

Tilkobling og batteritid
Razer BlackShark V2 Pro får et stort pluss for sin stabile tilkobling og lange batteritid. Du kan bruke headsettet i opp til 24 timer før det må lades, noe som er mer enn godkjent for et gaming-headset.

Razer BlackShark V2 Pro sett fra siden

Veldig behagelig
Du får også en utmerket konstruksjonskvalitet og høy komfort med dette gaming-headsettet. Det har et lett design og en god hodebøyle som føles komfortabel selv under lange gamingperioder. Den eneste ulempen er egentlig at knappene på headsettet kan være litt kronglete å bruke – spesielt om du vil gjøre det raskt. Videre får man ikke THX Spatial Audio på konsoller. Totalt sett er uansett dette et utmerket headset for gaming som også har en avtagbar mikrofon av høy kvalitet.

Hjemmeside

Konstruksjonskvalitet i toppklassen
Suveren Razer-tilpasset lyd
Bra batteritid

Enkelte begrensninger for konsoll

4.5


Corsair HS50 – Beste billige gaming-headset

Batteritid: Kabel Plattformer: Alle bortsett fra Switch

Beste billige gaming-headset: Corsair HS50 Stereo sett skrått forfra

Corsair HS50 Stereo er et gaming-headset som gir deg mye for pengene. Her er fokus på enkel, men god kvalitet. Du får en robust konstruksjon med behagelige øreputer og justerbar hodebøyle, slik at komforten ivaretas selv over lengre perioder.

Imponerende lyd til en lav pris
Coarsair HS50 har en imponerende lydkvalitet, spesielt med tanke på den lave prisen. Her får du klar og tydelig lyd mens du spiller eller prater. Det mangler teknologien for virtuell surround, men gir fortsatt en tilfredsstillende lydopplevelse for gamere, med tung bass og tydelig diskant.

Corsair HS50 Stereo sett fra siden

Mikrofon med støyreduksjon
Mikrofonen holder også høyt nivå, med krystallklar lyd og effektiv støyreduksjon for å minimere uønskede bakgrunnslyder. Den er i tillegg avtagbar for ekstra fleksibilitet. Headsettet kobles til via en 3,5 mm kabel, som innebærer at det er kompatibelt med de fleste enheter, inkludert konsoller og datamaskiner. En ulempe er mangelen på dedikerte kontroller for volum og mikron på selve hodetelefonene – noe som kan være en deal-breaker for enkelte.

Hjemmeside

Veldig mye for pengene
Imponerende stereolyd

Ingen 7.1-surround eller Bluetooth

4.5


SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless – Best for konsoll (PS5 & Xbox)

Batteritid: Opp til 20 timer Plattformer: Alle

Beste gaming-headset for konsoll: SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless liggende

SteelSeries Arctis Pro Wireless er det beste gaming-headsettet for deg som spiller på konsoll. I tillegg til trådløs frihet og imponerende lydkvalitet, har hodetelefonene et robust og elegant design. Du får behagelige øreputer og en justerbar hodebøyle. Dermed får du god komfort uansett hvor lenge du spiller med dem på hodet.

Egenutviklet teknologi
Lydkvaliteten hos Arctis Pro Wireless er utmerket, med detaljert og klar lyd som skaper en oppslukende spillopplevelse. Headsettet bruker faktisk SteelSeries egenutviklede teknologi, som gir et imponerende lydbilde med bra bass og tydelig diskant. Den trådløse tilkoblingen fungerer bra og gir deg en rekkevidde på opp til 12 meter. Imidlertid vil vegger og andre hindringer kunne utfordre signalene noe.

SteelSeries Arctis Pro Wireless sett fra siden

Doble batterier
Et stort pluss for dette gaming-headsettet er at det har doble batterier. Dermed kan du lade det ene batteriet mens du bruker det andre, slik at du kan spille trådløst uten avbrudd. Du får også en veldig god mikrofon med klar stemmegjengivelse og som enkelt kan deaktiveres ved å felle den opp når du ikke trenger den. Det er viktig å vite at headsettet finnes i versjoner for enten PS5 eller Xbox, du kan altså ikke bruke det på begge konsollene samtidig.

Hjemmeside

Utmerket lyd med kraftig bass
God støyreduksjon
Mange funksjoner

Ikke multiplattform
Veldig dyre

4.5


HyperX Cloud Alpha Wireless – Beste batteritid

Batteritid: Opp til 300 timer Plattformer: PC, Playstation

HyperX Cloud Alpha Wireless ved siden av USB-brikken sin

HyperX Cloud Alpha Wireless er et trådløst gaming-headset som tilbyr en enestående lydkvalitet og høy komfort. I tillegg får du en aldeles suveren batteritid på opp til utrolige 300 timer. Headsettet har et robust og stilig design med øreputer i memoryskum og en justerbar hodebøyle for langvarig komfort.

Surroundlyd fra HyperX
Lydkvaliteten hos Cloud Alpha Wireless er imponerende klar og detaljert. Bassen er fyldig og diskanten tydelig, noe som skaper en overbevisene spillopplevelse. Hodetelefonene bruker HyperXs egne surroundteknologi, noe som gir en ennå mer omfattende lydopplevelse.

HyperX Cloud Alpha Wireless sett underfra

Om batteritid er det viktigste
Den trådløse tilkoblingen er problemfri og gir et stabilt signal uten forsinkelse. Mikrofonen holder høy kvalitet med klar stemmegjengivelse og en effektiv støyreduksjon. Om du ikke trenger mikrofonen, kan du enkelt felle den opp for å slå den av. HyperX Cloud Alpha Wireless er et fantastisk gaming-headset og om batteritid er viktig for deg bør du definitivt gå for disse.

Hjemmeside

Batteritid i en klasse for seg
Klar lyd og tydelig mikrofon

Spatial Audio er kun tilgjengelig i Windows-appen

4.5


Razer Barracuda Pro Wireless – Beste støyreduksjon

Batteritid: Opp til 20 timer Plattformer: Alle

Razer Barracuda Pro Wireless sett skrått forfra

Razer Barracuda Pro er et gaming-headsett i toppklassen med fokus på lydkvalitet og komfort. Det har et robust, premium design med justerbar hodebøyle og behagelige øreputer som kan tilpasses ved behov.

Virtuell surroundlyd
Lydkvaliteten hos Barracuda Pro er utmerket, med en kraftig bass, krystallklart mellomregister og diskant. Headsettet bruker avansert teknologi for å skape en virtuell 7.1-surroundlyd, noe som gir en mer omfattende spillopplevelse. Det har dessuten en imponerende aktiv støyreduksjon for å stenge ute omgivelsene mens du spiller.

Lette og behagelige
Komforten er et annet høydepunkt med Barracuda Pro, men en lett konstruksjon og behagelige øreputer. Du kan spille i timesvis uten å kjenne noe ubehag. Du får dessuten en klar og tydelig mikrofon som kan justeres og felles opp når den ikke brukes. Tilkoblingsmulighetene er fleksible og kompatible med mange ulike enheter som PCer og konsoller.

Hjemmeside

Aktiv støyreduksjon
Solid og behagelig konstruksjon
Bra lyd

Veldig dyrt

4.5


Corsair HS65 Surround – Beste surroundlyd

Batteritid: Kabel Plattformer: Alle

Corsair HS65 Surround sett fra siden

Corsair HS65 Surround er et gaming-headset som tilbyr god lyd kombinert med en behagelig passform. Det har et robust og stilrent design, med fyldige øreputer og justerbar hodebøyle.

Uslagbar oppslukende spillopplevelse
Lydkvaliteten på HS65 Surround er imponerende, med klar og detaljert lyd sammen med en fyldig bass og skarp diskant. Det aller beste med dette headsettet er imidlertid den innebygde surroundlyden, som skaper en enormt oppslukende spillopplevelse.

Corsair HS65 Surround sett ovenfra

Ikke trådløst
Mikrofonen er også godkjent, med tydelig stemmegjengivelse og effektiv støyreduksjon for å filtrere bort bakgrunnslyder. Gaming-headsettet er dessuten veldig lett, så det føles aldri forstyrrende å bruke. Corsair HS65 Surround er ikke trådløst, her må du koble til med kabel via USB. Det gir en stabil lydoverføring, men du får altså ikke den trådløse friheten. Headsettet er kompatibelt med både datamaskin og konsoller.

Hjemmeside

Oppslukende surroundlyd
Veldig behagelige å bruke
Bra lyd og mikrofon

USB kreves for surroundlyden

4.5


Beste laptop

Kåring av beste gaming-laptop

Beste gaming-tastatur

Toppliste billige hodetelefoner

Hobby og fritid

Akvarell for nybegynnere: 7 tips og triks for de som vil male med vannfarger

Hjem og husholdning

Beste vaffeljern: 6 testvinnere som gir sprø vafler hver gang