Beste Fitbit: Topp aktivitetsarmbånd fra Fitbit.

TestPlanet

Velkommen til vår oversikt over beste Fitbit. Disse aktivitetsarmbåndene er veldig populære og prisgunstige alternativer for overvåking av trening og helse. De er billigere enn dedikerte treningsklokker og smartklokker, men tilbyr likevel en mengde funksjoner. Her kan du logge trening og aktivitet, samt overvåke både mental og fysisk helse. Dette er gode alternativer for deg som akkurat har kommet i gang med trening og vil ha litt bedre oversikt på utviklingen din. Eller for deg som bare vil ha noe enkelt, stilrent og grunnleggende rundt håndleddet.

Vi har testet mange ulike Fitbit-modeller for å kunne velge ut de beste alternativene akkurat nå. I våre tester har vi sett på hvilke trenings- og helsefunksjoner som er tilgjengelige, samt hvor nøyaktige målingene er. Vi har også sett på funksjoner som ytelse, grensesnitt, batteritid og tilpasningsmuligheter. Etter at alle tester er unnagjort vurderer vi spesifikasjonene opp mot prisen for å finne de Fitbit-modellene som virkelig er verdt pengene.


Fitbit Charge 5 – Beste Fitbit

GPS: Ja Batteritid: Opp til 7 dager Kompatibilitet: Android/iOS

Beste Fitbit: En sort Fitbit Charge 5 sett skrått forfra
Fitbit Charge 5 er det beste valget for de aller fleste.

I vår oversikt over beste Fitbit har vi valgt ut Fitbit Charge 5 som testvinner akkurat nå. Det er en avansert aktivitetsmåler som tilbyr god balanse mellom brukervennlig programvare, funksjoner og batteritid til en overkommelig pris. Dette er en Fitbit som passer de aller fleste.

Omfattende treningsfunksjoner
Fitbit Charge 5 fungerer utmerket for å måle treningsøkter og andre aktiviteter. Den leverer en pålitelig ytelse og har støtte for en mengde treningsfunksjoner. Her kan du få nøyaktig sporing av ulike aktiviteter og treningsøkter. Den innebygde pulsmåleren og skrittelleren gir nøyaktige målinger slik at du enkelt kan få oversikten over din daglige aktivitet. Programvaren i Fitbit Charge 5 er enkel og brukervennlig. Du lærer deg det meste ganske raskt og finner enkelt frem i de ulike menyene.

En sort Fitbit Charge 5 sett forfra
Fitbit Charge 5 er den beste Fitbit du kan kjøpe akkurat nå.

Innebygd GPS
Du får en imponerende batteritid på opp til syv dager, litt avhengig av hvor mye du bruker aktivitetsarmbåndet. Du får også en mengde avanserte funksjoner som er imponerende for en såpass billig klokke. Fitbit Charge 5 har innebygd GPS, varsler og tåler vann.

Hjemmeside

Innebygd GPS for nøyaktig sporing
Brukervennlig programvare
Stort utvalg av funksjoner

Skjermen er ganske liten og kan ikke vise veldig mye informasjon

5


Fitbit Inspire 3 – Beste billige Fitbit

GPS: Ja, via telefon Batteritid: Opp til 10 dager Kompatibilitet: Android/iOS

Beste billige Fitbit: En sort Fitbit Inspire 3 sett skrått forfra
Fitbit Inspire 3 er en veldig prisgunstig Fitbit.

Om du vil ha en Fitbit som virkelig gir deg mye for pengene bør du vurdere Fitbit Inspire 3. Her får du en utrolig billig aktivitetsmåler som tilbyr alle grunnleggende funksjoner du trenger for å holde oversikt over trening og helse. Om du akkurat har kommet i gang med treningen og bare ønsker noe enkelt, er dette et glimrende alternativ.

Over en ukes batteritid
Til tross for sin utrolig lave pris har Fitbit Inspire 3 en pålitelig ytelse og kan måle skritt, kaloriforbrenning og aktive minutter. Den har også funksjoner som søvnmåling og påminnelser om å aktivere deg om du har sittet stille for lenge. Ettersom Fitbit Inspire 3 ikke har veldig mange avanserte funksjoner som krever mye av batteriet får du en utrolig lang batteritid på opp til ti dager. Dette er altså et godt alternativ for deg som misliker den stadige ladingen av enhetene dine.

En sennepsgul Fitbit Inspire 3 sett skrått forfra
Fitbit Inspire 3 finnes herlige farger.

Gir deg alt det grunnleggende
Fitbit Inspire 3 er ikke like avansert som sine dyrere søsken og du må klare deg uten funksjoner som for eksempel innebygd GPS. Men det er et aktivitetsarmbånd som er enkelt å bruke og som tilbyr en mengde treningsstatistikk og andre helserelaterte data. Skjermen er ganske liten og har ikke plass til veldig mye informasjon. Imidlertid finner du det meste du trenger via den tilhørende Fitbit-appen. Så om du er på utkikk etter et billig aktivitetsarmbånd med et stilrent design og alle grunnleggende funksjoner, vil du ikke bli skuffet over Fitbit Inspire 3.

Hjemmeside

Har alt det grunnleggende
Veldig lang batteritid
Passer bra for nybegynnere

Mangler avanserte funksjoner som innebygd GPS
Ganske liten skjerm

3.5


Fitbit Luxe – Beste design

GPS: Nei Batteritid: Opp til 7 dager Kompatibilitet: Android/iOS

En Fitbit Luxe med hvit armbånd vises skrått forfra
Fitbit Luxe har et virkelig stilrent design.

Fitbit Luxe er et stilig og elegant aktivitetsarmbånd som gir deg en perfekt kombinasjon av mote og funksjon. Dette stilrene armbåndet logger all aktivitet og trening, og passer like bra på treningssenteret som på kontoret.

Treningsfunksjoner
Fitbit Luxe har dessverre ingen innebygd GPS, men gir deg uansett pålitelig sporing av treningsøkter og aktiviteter. Du får støtte for pulsmåling, skritteller og kaloriforbrenning. Det måler også søvn, oksygennivå i blodet og stressnivå, som vi synes er fine ekstrafunksjoner. Ettersom det mangler GPS er dette ikke det beste alternativet om du løper mye. For bruk på treningssentre er den derimot helt suveren.

En Fitbit Luxe med hvitt armbånd ses fra siden
Fitbit Luxe er en premiumklokke.

Slank og kompakt
Om du har kikket rundt etter ulike aktivitetsarmbånd og treningsklokker, har du kanskje lagt merke til at mange er ganske store for å få plass til alle sensorer og batteri. Det gjelder spesielt avanserte og kraftige treningsklokker, og da risikerer du at klokken blir litt ubehagelig å bære over lengre tid. Med Fitbit Luxe er ikke dette noe problem. Her har produsenten lagt ekstra fokus på å utvikle et slankt aktivitetsarmbånd med et sofistikert design som passer i de fleste miljøer. Du har dessuten muligheten til å velge mellom armbånd i mange farger og materialer. Så om du vil ha et prisgunstig aktivitetsarmbånd som sporer treningen din, men som også ser stilig ut, er Fitbit Luxe alternativet for deg.

Hjemmeside

Stilrent og slankt design
Vakker AMOLED-skjerm
Avanserte funksjoner

Ingen innebygd GPS
Ganske liten skjerm

4.5


Fitbit Sense 2 – Beste Fitbit med fokus på velvære

GPS: Ja Batteritid: Opp til 6 dager Kompatibilitet: Android/iOS

En lys blå Fitbit Sense 2 sett skrått forfra
Fitbit Sense 2 legger stort fokus på din mentale helse.

I vår toppliste over beste Fitbit har Fitbit Sense 2 fått en fin plassering da den tilbyr en god kombinasjon av funksjoner for trening, men også for mental helse og velvære. Om du vil ha et prisgunstig aktivitetsarmbånd som gir deg oversikt over både fysisk og mental helse, bør du overveie Fitbit Sense.

Fysisk og psykisk helse
Fitbit Sense 2 leverer pålitelig overvåking av aktivitet og trening, inkludert pulsmåling og EKG. Armbåndet har også avanserte funksjoner som hudtemperatur og innebygd GPS, så her får du nøyaktige sporinger av treningsøktene dine. I tillegg til de vanlige funksjonene for trening, legger Fitbit Sense 2 ekstra fokus på funksjoner for psykisk velvære. Aktivitetsarmbåndet har flere nyttige funksjoner, for eksempel muligheten til å logge stressnivåer og humør, i tillegg til andre verktøy for mindfulness og meditasjon.

En lys blå Fitbit Sense 2 sett forfra
Fitbit Sense 2 har et mer klassisk klokkelignende design.

Klokkelignende design
Fitbit Sense 2 har et design som skiller seg fra de fleste andre Fitbit-modellene. Her får du et mer klokkelignende design i stedet for det slanke utseendet man vanligvis ser fra Fitbit. Vi liker designet og synes det ser litt mer premium ut sammenlignet med sine søsken. Ellers får du en batteritid på opp til seks dager, musikkontroller, kontaktløs betaling, varsler og brukervennlig programvare. Du har tilgang til en mengde ulike treningsprogram, helseøvelser og justerbar skjermbakgrunn. Fitbit Sense 2 gir deg virkelig en gjennomtenkt og heldekkende løsning for både mental og fysisk helse.

Hjemmeside

Stort utvalg av funksjoner
Fokus på både fysisk og mental helse
Premiumdesign

Skrittelleren er ikke alltid korrekt
Mange av funksjonene krever Fitbit Premium-abonnement

4


Google Pixel Watch – Beste Fitbit fra Google

GPS: Ja Batteritid: Opp til 24 timer Kompatibilitet: Android 8.0 og senere

En sort Google Pixel Watch sett skrått forfra
Google Pixel Watch har en mengde avanserte funksjoner.

En oversikt over beste Fitbit-modeller har nå plass til Google Pixel Watch, det mest smartklokkelignende alternativet. Google har nemlig kjøpt opp Fitbit og Pixel Watch er selskapets første smartklokke som kombinerer de to merkenavnene.

Integrasjon med Fitbit
Mange har ventet lenge på denne smartklokken og da den endelig ble lansert fikk vi se en velbygd klokke med kraftig ytelse, imponerende skjerm og brukervennlig programvare. Klokken bruker Wear OS samtidig som trenings- og helsefunksjoner er integrert med Fitbit. Integrasjonen fungerer greit, men kan til tider føles litt kronglete og som to ulike deler av klokken. Dette vil antakelig bli bedre fremover når flere oppdateringer kommer. Du får uansett tilgang på en mengde ulike funksjoner og sensorer, inkludert pulsmåling, aktivitetsmåling, søvnanalyse og innebygd GPS.

En sort Google Pixel Watch sett forfra
Google Pixel Watch er den første klokken som kombinerer Google og Fitbit.

Smartklokkefunksjoner
Designet på Google Pixel Watch er stilrent med en rund urskive og silikonarmbånd. Du har også mulighet til å bytte til andre armbånd og urskiver for din egen stil på klokken. I tillegg til mange treningsfunksjoner får du også tilgang til et par smartklokkefunksjoner, som kontaktløs betaling og varsler fra mobilen. Batteritiden er dessverre ganske kort og varer bare en dag ved normal bruk. Totalt sett er dette en velkonstruert klokke fra Google og Fitbit, som passer utmerket både for trening og hverdag.

Hjemmeside

Google hardware kombinert med Fitbit programvare
Stilrent smartklokkedesign
Stort utvalg av avanserte funksjoner

Integrasjonen med Fitbit er ikke helt på topp
Batteritiden er for kort
Dyreste klokken i denne testen

4


Beste treningsklokke

Beste smartklokke

Hobby og fritid

Akvarell for nybegynnere: 7 tips og triks for de som vil male med vannfarger

Hjem og husholdning

Beste vaffeljern: 6 testvinnere som gir sprø vafler hver gang