Beste digitale fotoramme: 3 topprangerte skjermer for fotografier

Geir Tandberg Steigan

Har du eller noen du kjenner alt for mange bilder til å få plass til alle på veggene rundt i huset? Da er en av de beste digitale fotorammene løsningen på alle dine problemer! Disse smarte små skjermene ser akkurat ut som en bilderamme, men er faktisk en smartskjerm med innebygd lagring, USB-støtte og trådløs tilkobling. Dette lar deg overføre bilder av dine kjære eller dine siste eventyr direkte til fotorammen, og den vil da veksle mellom bildene. Smart, ikke sant?

En av de beste digitale fotorammene er en stilig og fleksibel måte å vise frem og kunne nyte fantastiske minner, uten at bilder tar opp all ledig plass på vegger og hyller, slik at du også har plass til litt annen fin dekorasjon! Her har vi samlet det vi mener er de tre beste digitale fotorammene som kan kjøpes akkurat nå, med toppkarakterer fra tusenvis av fornøyde kunder. Vi har valgt fotorammer i tre forskjellige prisklasser som passer til ulike budsjetter.

Skylight Frame – Best i test

Skylight Frame er etter vår mening den absolutt beste digitale fotorammen du kan kjøpe akkurat nå. Dette er en bestselger hos flere forhandlere, og det er lett å forstå hvorfor.

For en overkommelig pris får du en digital fotoramme med en størrelse på 10 tommer og en oppløsning på 1280 x 800 piksler, som viser bilder av dine kjære med godt lys og flotte farger. Installasjonen er superenkel og er ferdig på omtrent ett minutt, så du trenger ikke være veldig teknisk for å kunne fikse installasjonen selv. Den digitale fotorammen kobles til Wi-Fi for å overføre bilder til skjermen, og selve skjermen er berøringsaktivert, slik at du kan bla gjennom galleriet samt knipe for å zoome og justere bilder, slette dem eller sette lysbildefremvisningen på pause. Når du har lagt alle bildene du ønsker på den digitale fotorammen, er det ikke nødvendig med noen Wi-Fi-tilkobling lenger. Det er kun nødvendig når du vil sette inn nye bilder. Et ekstra pluss med denne digitale fotorammen er dens virkelig tynne ramme, som sikrer at den passer godt inn i ethvert moderne hjem. Mange digitale fotorammer har ganske tykke trelignende rammer, så Skylight Frame skiller seg ut fra hopen.

5

Pros

Enkel og rask installasjon
Mange funksjoner direkte på berøringsskjermen
Moderne og stilig design

Cons

Ingen flere størrelsesalternativer

Byybuo – Beste billige digitale fotoramme

Denne fine digitale fotorammen fra Byybuo er det beste alternativet hvis du vil ha noe godt og billig. Her får du en vakker og ganske tykk valnøttbrun ramme rundt den 10-tommers IPS HD-skjermen som viser bilder av dine kjære med en oppløsning på 1024 x 600.

Den digitale fotorammen kobles til via Wi-Fi for å overføre bilder til enheten via Framo-appen som er tilgjengelig for både iOS og Android. Selve skjermen støtter berøringsbevegelser og lar deg for eksempel velge i hvilken rekkefølge bildene skal spilles av, legge til bildetekster, justere lysstyrken på skjermen, sette den i dvale, zoome inn på bilder med mer. Så her får du en veldig allsidig og avansert digital fotoramme for en billig penge. Et ekstra pluss er at denne fotorammen er tilgjengelig i to forskjellige størrelser (10 og 15 tommer), men den er dessverre ikke tilgjengelig i flere farger. Den valnøttbrune fargen er fin, men den passer kanskje ikke alle hjem. Du får dessuten 12 måneders garanti på denne digitale fotorammen.

4.5

Pros

Nydelig valnøttbrun ramme
Tilgjengelig i to størrelser
Veldig rimelig

Cons

Bare én farge

Aeezo – Beste digitale fotoramme i premiumklassen

Ønsker du en virkelig luksuriøs digital fotoramme kan vi anbefale Aeezo, som vi har kåret til den beste førsteklasses digitale fotorammen i topplisten vår. Den er ganske dyr, med en pris på rundt 2000 kroner, men du vil garantert være fornøyd med kjøpet ditt.

Denne digitale fotorammen er 10 tommer stor og har en høyoppløselig IPS-skjerm på 1280 x 800 piksler, som viser bildene dine superklart og med vakre farger. Noe som skiller denne digitale fotorammen fra andre modeller i denne topplisten er at den også kan spille av korte videoer (maks 15 sekunder)! Bilder og videoer legges enkelt til via AiMOR-appen som er tilgjengelig for både Android og iOS.

Et annet stort pluss er at den også kan roteres, slik at du kan velge om du vil vise bildene dine i landskaps- eller portrettmodus. Det høres kanskje ut som en liten detalj, men det er noe som ikke alle digitale fotorammer tilbyr. Du får selvfølgelig også de vanlige berøringsskjermfunksjonene som lar deg zoome inn på bilder, sette opp lysbildefremvisninger, legge til bildetekster, justere lysstyrken og så videre. Selve rammen er helt hvit og gir rammen et stilig og moderne design. Dessverre er den ikke tilgjengelig i flere størrelser og farger.

5

Pros

Moderne, stilig design
Fungerer i både liggende og stående modus
Støtte for både bilder og videoer

Cons

Kun tilgjengelig i én farge og størrelse

Hjem og husholdning
En man och en kvinna står bredvid varandra i ett kök och gör smoothies med en stavmixer.

Beste stavmikser: Allsidige og rimelige blendere som er best i tester

Lyd og bilde
Beste hodetelefoner: En kvinne lytter til noe med øynene igjen, med grå hodetelefoner på hodet

Beste hodetelefoner: Vinnerne av vår hodetelefoner test