Best i test robotstøvsuger: Vinnerne av vår robotstøvsuger test

TestPlanet

Velkommen til vår robotstøvsuger-test hvor vi kårer best i test robotstøvsuger. Med en av de beste robotstøvsugerne på markedet slipper du en stor del av den kjedelige rengjøringen i hjemmet. Disse smarte enhetene tar jobben for deg, både med tanke på støvsuging og vasking av gulvet. Dermed får du tid til å gjøre morsommere ting enn rengjøring.

I denne topplisten har vi testet og sammenlignet de beste robotstøvsugerne på markedet akkurat nå. Vi har sett på viktige punkter som resultat av rengjøringen, navigeringssystem, funksjoner, batteritid og mer. Uansett om du har husdyr, allergier eller bare vil ha en enklere hverdag: Her finner du robotstøvsugere for ditt behov og budsjett.


iRobot Roomba J7+ – Best i test robotstøvsuger

Batteritid: Opp til 120 minutter Beholder: 0,4 liter Selvtømming: Ja

Best i test robotstøvsuger: En Roomba J7 Plus i dokkingstasjonen ved siden av en telefon som viser en grønn iRobot-logo

Best i test robotstøvsuger akkurat nå er iRobot Roomba Combo J7+. Den byr på et imponerende rengjøringsresultat og smart funksjonalitet. Dette i kombinasjon med en avansert navigasjonsteknologi som lar den smidig manøvrere seg rundt møbler og andre hindringer i hjemmet ditt. Roboten bruker også LiDAR-sensorer som hjelper den med å kartlegge alle rom og gjøre rengjøringen mer nøyaktig og effektiv.

Kraftig og allsidig
Robotstøvsugeren har en kraftig sugeevne og kan håndtere alt fra små partikler til større objekter. I tillegg takler den ulike gulvtyper og kan også vaske gulvene med sin moppefunksjon. Roomba J7+ er også bra om du har husdyr, da den har en egen funksjon for å samle opp hår.

Undersiden av iRobot Roomba Combo J7 Plus

Selvtømming på høyt volum
Andre smarte funksjoner inkluderer en telefonapp som lar deg planlegge rengjøringen og overvåke robotens aktivitet. Når den er ferdig med støvsuging og vask, tømmer den seg selv i ladestasjonen. Denne prosessen er ganske høylydt, men tar heldigvis bare noen sekunder.

Hjemmeside

Nøyaktig kartlegging og navigering av rom
Enkelt å komme i gang
Bra batteritid
Mopper gulvet

En av de dyreste modellene
Ganske mye lyd

4.5


Eufy RoboVac 11S – Beste billige robotstøvsuger

Batteritid: 100 minutter Beholder: 0,6 liter Selvtømming: Nei

Beste billige robotstøvsuger: En hvit Eufy RoboVac 11S robotstøvsuger står oppstilt mot hvit bakgrunn

Eufy RoboVac 11S er en glimrende robotstøvsuger for deg med litt mindre budsjett. Her får du en pålitelig og prisvennlig løsning for automatisk støvsuging. Den har et slankt og kompakt design som lar den enkelt navigere rundt i hjemmet ditt. Møbler og andre hindringer på gulvet blir ikke noe problem.

Grundig rengjøring
Når det gjelder evnen til å rengjøre, imponerer RoboVac 11S fremfor alt på harde overflater. Der samler den effektiv opp støv og annen skitt. Det sitter også en børste på siden av roboten som får ut støv fra kanter og hjørner. Et ekstra pluss er at denne roboten også er veldig stillegående. I tillegg kan du planlegge rengjøringen slik at den kjører mens du for eksempel er på jobb.

En Eufy robotstøvsuger sett ovenfra

Ikke mange avanserte funksjoner
Batteritiden på Eufy RoboVac 11s er også imponerende. Det eneste tegnet på at dette er en billigere modell, er mangelen på avanserte funksjoner du finner hos dyrere konkurrenter. Blant annet savner vi kartleggingsteknologi og tilkobling til smarthjem-systemer. Bortsett fra dette får du en suveren robotstøvsuger til en hyggelig pris.

Hjemmeside

Mye for pengene
Kompakt og stilrent design
Bra resultat på harde overflater

Ganske liten støvbeholder
Savner en del funksjoner som app og stemmestyring

4


iRobot Roomba S9+ – Beste premium robotstøvsuger

Batteritid: Opp til 120 minutter Beholder: 0,44 liter Selvtømming: Ja

Beste premium robotstøvsuger: En sort iRobot Roomba S9+ i dokkingstasjonen ved siden av en telefon som viser teksten iRobot

iRobot Roomba S9+ er en robotstøvsuger i luksusklassen. Her får du en glimrende kombinasjon av effektiv rengjøring og avanserte funksjoner. Med nøyaktig navigasjon og avanserte sensorer kan den smidig bevege seg rundt i huset. Den tar seg lett rundt møbler og andre hindringer, og er veldig god på å komme til i hjørner og kanter. Resultatet er en effektiv og grundig rengjøring.

Håndterer også pels fra husdyr
Robotstøvsugeren har et veldig kraftig sug som tar seg av støv uten problemer, men også tøffere partikler som hår og pels fra husdyr. Når den er ferdig, kjører den tilbake til ladestasjonen og tømmer inneholdet i beholderen på egen hånd. Dermed krever den lite vedlikehold, noe som også er veldig positivt.

iRobot Roomba S9+ sett ovenfra

Kan styres fra avstand
Den kombinerar sin kraftige rengjøringsevne med flere smarte funksjoner. For eksempel kan du planlegge rengjøringen via en app på mobilen, overvåke kjøringen og kontrollere den uansett hvor du befinner deg. Her får du altså en robotstøvsuger i toppklassen, men det innebærer også at du må betale ganske mye for den.

Hjemmeside

En robotstøvsuger i premiumklassen
Kommer fint til i hjørner
Bra støvsuging og automatisk tømming

En av de dyreste modellene på markedet
Du må kjøpe støvsugerposer i tillegg

4.5


Neato D10 – Beste robotstøvsuger for deg med allergi

Batteritid: Opp til 300 minutter Beholder: 0,7 liter Selvtømming: Nei

Neato D10 sett ovenfra

Neato D10 er robotstøvsugeren du bør velge om du sliter med allergi. Dette er nemlig en robotstøvsuger med avansert teknologi og imponerende ytelse, samt et innebygd HEPA-filter. Filteret fanger opp nesten alle allergener (99,97%) fra luften og overflater, ned til størrelser på 0,3 mikron.

Navigering med laserteknologi
Selve rengjøringen er effektiv og kraftig, og fungerer utmerket på alle gulvtyper. Robotstøvsugeren bruker et smart navigasjonssystem for å finne veien rundt i hjemmet. Den lager et detaljert kart over rommene ved hjelp av laser og navigerer raskt rundt møbler og diverse hinder. Den kan imidlertid ha problemer med å oppdage lave møbler. Dermed vil den i blant forsøke å klatre på møblene og lave avsatser.

En Neato D10 sett skrått ovenfra

En batteritid som knuser konkurrentene
Noen andre store fordeler med denne robotstøvsugeren er den store støvbeholderen på 0,7 liter, muligheten for å koble til ulike smarthjem-systemer, og en imponerende batteritid på opp til 300 minutter. Dette er mer en dobbelt så lang batteritid som de fleste konkurrerende modeller. Via telefonappen kan du dessuten overvåke og styre robotstøvsugeren uansett hvor du befinner deg. Alt i alt er dette en effektiv og allsidig robotstøvsuger.

Hjemmeside

Innebygd HEPA-filter for deg med allergi
Veldig imponerende batteritid
Rengjør godt på både harde gulv og tepper

Kan ha problemer med å oppdage lave møbler
Ganske grunnleggende funksjoner i appen

4.5


Electrolux Pure i9.2 – Beste robotstøvsuger for deg med husdyr

Batteritid: 100 minutter Beholder: 0,7 liter Selvtømming: Nei

En brun Electrolux Pure i9.2 sett skrått ovenfra

Om du har husdyr er robotstøvsugeren Electrolux Pure i9.2 det beste alternativet for deg. Den er nemlig helt suveren på å suge opp hår og pels fra harde gulv og tepper, og pakker det tett sammen i beholderen.

Mye kraft og mye lyd
Den gode evnen til å fange opp pels fra husdyr, som mange andre robotstøvsugere sliter med, er takket være veldig sterk sugekraft. Roboten suger opp støv, skitt, hår og pels uten problemer, men den sterke kraften medfører også ganske mye lyd.

Electrolux Pure i9.2 sett fra siden

Spesielt utseende
Robotstøvsugeren takler høye terskler uten problem og navigerer fint rundt møbler. Den D-formede kroppen gjør også at roboten kommer godt til i hjørner, men den har litt problemer med å rengjøre langs lister. Dessverre er det ingen moppefunksjon, men programvaren er bedre enn hos tidligere modeller og fungerer langt bedre med færre feilmeldinger. Totalt sett er dette en utmerket robotstøvsuger, spesielt for deg som har husdyr.

Hjemmeside

Komprimerer støv, skitt og hår i beholderen
Veldig god på å rengjøre hjørner

Ingen moppefunksjon
Mye lyd

4


Eufy RoboVac G30 Hybrid – Beste robotstøvsuger for hus og store leiligheter

Batteritid: 100 minutter Beholder: 0,6 liter Selvtømming: Nei

En Eufy RoboVac G30 Hybrid vises mot hvit bakgrunn ved siden av en mobil som kjører den tilhørende appen
Eufy RoboVac G30 Hybrid er kraftig og brukervennlig.

Eufy RoboVac G30 Hybrid er en smart robotstøvsuger som tilbyr effektiv rengjøring og praktiske funksjoner. Den har en sterk sugekraft som effektivt suger opp skitt og støv fra ulike overflater. Batteritiden er imponerende til å være en robotstøvsuger og varer tilstrekkelig lenge for å rekke over store overflater før den må lades. Om du har et stort hjem er dette et veldig godt alternativ.

Lang batteritid og smart navigering
Batteritiden på Eufy RoboVac G30 Hybrid ligger på omtrent 100 minutter, noe som innebærer at den kan rengjøre store leiligheter og hus før den må lades. Når batteriet nærmer seg slutten, navigerer den selv hjem til ladestasjonen for å lade. Robotstøvsugeren har en smart laser som skanner og kartlegger hjemmet ditt for enklere og mer tidseffektiv navigering. Dermed kan den også oppdage og unnvike hinder på gulvet.

En Eufy RoboVac G30 Hybrid støvsuger hundemat på et tregulv.
Eufy RoboVac G30 Hybrid suger effektivt opp både små og litt større ting fra gulvet.

Ingen selvtømming
Eufy RoboVac G30 Hybrid gjør en god jobb med å suge opp støv og andre gjenstander fra ulike typer gulv og tepper. Den har også en moppefunksjon for rengjøring av harde gulv. Beholderens kapasitet er godkjent med en størrelse på 0,6 liter. Robotstøvsugeren har dessverre ingen selvtømming, så den krever litt vedlikehold etter et par runder med rengjøring. Heldigvis er den enkel å tømme når den er full. Du får også tilgang til en medfølgende app der du kan styre robotstøvsugeren, skjemalegge kjøringer og velge mellom ulike rengjøringsnivåer. Oppsummert er dette en veldig god allround robotstøvsuger med sterk sugekraft, lang batteritid, smart navigering og en mengde nyttige funksjoner.

Hjemmeside

Rekker over store overflater før den må lades
Smart navigering og bra app
Suger effektivt opp støv og skitt

Ingen selvtømming
Ikke den største beholderen

4


Beste mobiltelefon

Toppliste skaftstøvsugere

Beste airfryer

Hobby og fritid

Akvarell for nybegynnere: 7 tips og triks for de som vil male med vannfarger

Hjem og husholdning

Beste vaffeljern: 6 testvinnere som gir sprø vafler hver gang