Airfryer test: Se hvem som er kåret til best i test airfryer

TestPlanet

Velkommen til topplisten med vinnerne av vår airfryer test. Her samler vi de beste alternativene for deg som vil ha en god airfryer til riktig pris. Disse smidige luftfrityrovnene har blitt veldig populære i det siste og i dag finnes det mange merker å velge blant. For alle som vil ha en enklere matlaging skal det finnes et alternativ for ditt behov og ditt budsjett.

Vi har testet airfryere fra mange produsenter og sett på egenskaper som kapasitet, effekt, funksjoner, renhold og resultat. En god airfryer skal kunne lage sprø og jevnt kokte retter, samt håndtere mange ulike typer mat. Vi har også forsøkt å ha en bra variasjon i vår toppliste, så her vil du finne både kompakte airfryere, til modeller med kapasitet for en hel familie. Forhåpentligvis vil du finne en airfryer som passer for deg.


Philips Avance/Premium XXL – Best i test airfryer

Effekt: 2225W Kapasitet: 7,3 liter Temperatur: 40-200 grader

Best i test airfryer: Philips Premium XXL sett forfra
Philips Premium XXL imponerer på alle fronter.

Philips Premium XXL er en airfryer av høyeste kvalitet, som hjelper deg med en mer behagelig og sunn matlaging. Den har en kapasitet på 7,3 liter, noe som passer perfekt selv for store familier. Det er en ganske dyr airfryer, men du får en maskin i toppklassen med mange nyttige funksjoner. Og vi liker den så godt at vi kårer den til best i test airfryer akkurat nå.

Bruker Twin TurboStar-teknologi
En av de mest imponerende funksjonene er Philips egne Twin TurboStar-teknologi, som skaper en varm virvelvind av luft for å tilberede maten raskt og jevnt. Dermed blir resultatet sprøe og utsøkte matretter med minimal bruk av olje. Et ekstra pluss er den også har en innebygd fettfjernerteknologi, som tar bort overflødig fett fra maten. Dermed får du et enda sunnere resultat.

Philips Premium XXL sett skrått ovenfra
Philips Premium XXL er den beste airfryeren du kan kjøpe akkurat nå.

Digitalt kontrollpanel
Philips Premium XXL er dessuten en veldig smart airfryer. Den har et digitalt kontrollpanel som gjør det enkelt å velge rett temperatur og tid for ulike typer mat. Du får også en timerfunksjon og en automatisk avstengningsfunksjon for økt sikkerhet. Om du har råd til denne airfryeren, er den absolutt det beste alternativet akkurat nå.

Hjemmeside

Jevnt og sprøtt resultat på veldig kort tid
Stor kapasitet

Den er veldig dyr
Tar stor plass på kjøkkenet

4

annonse

Xiaomi Mi Smart Airfryer – Beste billige airfryer

Effekt: 1 500W Kapasitet: 3,5 liter Temperatur: 40-200 grader

Beste billige airfryer: Xiaomi Mi Smart Airfryer sett skrått forfra med kyllingvinger i skuffen
Xiaomi Mi Smart Airfryer er en billig og bra airfryer.

Om du vil ha en bra og billig airfryer kan vi varmt anbefale Xiaomi Mi Smart Air Fryer. Det er en innovativ og allsidig airfryer som tilbyr enkel og sunn matlaging. Her får du en kapasitet på 3,5 liter, noe som gjør den perfekt for mindre husholdninger.

Mange smarte funksjoner
En av de beste funksjonene hos denne airfryeren er at den kan koble til WiFi og mobilapp. Dette lar deg kontrollere airfryeren, velge forhåndsinnstilte program og overvåke matlagingen direkte via mobilen din. Du kan også bruke stemmestyring, som er en imponerende smartfunksjon med tanke på den lave prisen.

Xiaomi Mi Smart Airfryer sett forfra
Xiaomi Mi Smart Airfryer skiller seg ut med sin rene hvitfarge.

Rask oppvarming og tilberedelse
Xiaomi Mi Smart Air Fryer har en kraftig effekt på 1400 W og en rask oppvarmingstid. Matlagingen går fort og resultatet er jevnt fordelt sprøhet og varme. Du får flere matlagingsfunksjoner, inkludert airfrying, baking, grilling og oppvarming. Dette er en airfryer som gir deg veldig mye for pengene, med god ytelse og smarte funksjoner. Et perfekt alternativ for deg med litt mindre budsjett.

Hjemmeside

Mange smarte funksjoner
Stemme- og appstyring
Enkel å rengjøre

Maten blir ikke alltid like crispy som forventet

4


Philips Essential Airfryer – Beste lille airfryer

Effekt: 1 425W Kapasitet: 4,1 liter Temperatur: 80-200 grader

Beste lille airfryer: Philips Essential Airfryer sett skrått forfra
Philips Essential Airfryer er en kompakt airfryer som gir deg ganske mye for pengene.

Om du vil ha en kompakt og liten airfryer kan vi anbefale Philips Essential Airfryer. Det er en forholdsvis rimelig og pålitelig airfryer med kapasitet på 4 liter, noe som holder til hele familien. Og den tar ikke mye plass på kjøkkenbenken.

Enkel å bruke
Philips Essential Airfryer er enkel og intuitiv å bruke. Du trenger bare noen få knappetrykk for å velge rett temperatur og tid for matlagingen. Den har dessuten noen smarte funksjoner som forhåndsinstallerte programmer for de vanligste matrettene. En annen smart funksjon er Rapid Air-teknologien, som sørger for jevnt og crispy resultat på veldig kort tid.

Philips Essential Airfryer sett forfra
Philips Essential Airfryer lar deg velge mellom flere forhåndsinnstilte programmer.

Passer best for 1-2 personer
Denne airfryeren er ganske kompakt med middels kapasitet. Den passer derfor best for 1-2 personer eller mindre familier. Det er også en modell som krever at du bruker litt mer olje enn de andre airfryerne på listen for å få rett sprøhet i matlagingen. Så om du vil ha en airfryer med minimal bruk av olje bør du se etter en annen modell.

Hjemmeside

Bra resultat hver gang
Kompakt og liten
Noen smarte og nyttige funksjoner

Krever mer olje enn hos andre modeller
Koster litt for mye

4


Tristar Multi Crispy – Beste store airfryer

Effekt: 1 800W Kapasitet: 2-10 liter Temperatur: 80-200 grader

Beste store airfryer: Tristar Multi Crispy sett skrått forfra med døren åpen og pommes frites inni
Tristar Multi Crispy har stor kapasitet og en smart layout.

Om du har en stor familie eller vil ha muligheten til å tilberede mye mat på kort tid, da anbefaler vi Tristar Multi Crispy Fryer. Det er en stor og brukervennlig airfryer med kapasitet på opp til 10 liter, noe som holder til store familier (eller store anledninger). Denne airfryeren finnes også i mindre varianter, med kapasitet på 2 til 10 liter.

Praktiske funksjoner
Tristar Multi Crispy Fryer har et enkelt kontrollpanel med innstillinger for temperatur og tid. Dermed er det veldig lett å justere og tilpasse matlagingen. Den har også en praktisk timerfunksjon som lar deg stille inn ønsket tilberedningstid.

Nærbilde av kontrollpanelet på Tristar Multi Crispy Fryer
Tristar Multi Crispy har en smart digital skjerm.

Trenger veldig lite olje
Tristar Multi Crispy Fryer har rask og effektiv varmesirkulasjon som lar deg tilberede maten med jevnt og crispy resultat. Den krever dessuten minimalt med olje, så om du vil ha et nærmest fettfritt resultat kan vi anbefale denne. Flere positive egenskaper som må nevnes er en avtagbar beholder med nonstick-belegg, som gjør den enkel å holde ren. I tillegg finnes det en variant med to beholdere, slik at du kan lage to ulike matretter samtidig.

Hjemmeside

Finnes i mange forskjellige varianter
Stor kapasitet opp til 10 liter
Rask og god ytelse

Ikke alltid tilgjengelig i butikkene

5


Andersson Airfryer 3.1 – Prisgunstig alternativ

Effekt: 1800W Kapasitet: 12 liter Temperatur: 80-200 grader

En Andersson Airfryer 3.1 sett forfra
Andersson Airfryer 3.1 gir deg mye for pengene.

Om du vil ha en prisgunstig airfryer kan vi også tipse om Andersson Airfryer 3.1. Dette merket er kjent for å tilby rimelige husholdningsapparater og her har de utviklet en velbygd airfryer som gjør matlagingen enkel og smidig, med minimal bruk av olje.

Som en ovn i miniformat
Andersson Airfryer 3.1 har en stor kapasitet på hele 12 liter og er designet som en ovn i miniformat. Den har også et intuitivt kontrollpanel med tydelige knapper som lar deg justere temperatur og tid. Airfryeren kommer opp i maksimale 200 grader og har 80 grader som laveste temperaturnivå. Du får også en smidig timerfunksjon på opp til 60 minutter.

Andersson Airfryer 3.1 sett forfra med døren åpen
Andersson Airfryer 3.1 er en veldig stor airfryer.

Nonstick-belegg
Noe vi også liker med Andersson Airfryer 3.1 er at den har en ovnsdør med et lite vindu, slik at du enkelt kan overvåke tilberedningen uten å måtte åpne døren. Airfryeren har også en avtagbar beholder med nonstick-belegg, noe som gjør den svært enkel å rengjøre. Om du vil ha en enkel airfryer til en rimelig pris, som gir deg alle funksjoner du trenger, er dette et utmerket alternativ.

Hjemmeside

Følger med masse tilbehør
Smart ovnsdør i glass og godt LCD-panel
Krever minimalt med olje

Selges kun av et fåtall forhandlere

4

Russell Hobbs Airfryer 8L – Beste airfryer fra en mindre produsent

Effekt: 1800W Kapasitet: 8 liter Temperatur: 80-200 grader

En sort Russell Hobbs Airfryer 8L sett forfra
Russell Hobbs Airfryer 8L er en prisgunstig airfryer med stor kapasitet.

Russell Hobbs Airfryer 8L er et bra alternativ for deg som vil ha en airfryer med kapasitet til å mette hele familien og ønsker en høy topptemperatur for et crispy resultat.

Ganske ukjent merke
Russell Hobbs er et populært merke for kjøkkenapparater, men ikke så veldig kjent i Norge. Blant airfryere er det primært Philips og Cosori man legger merke til, men vi tror Russell Hobbs kan komme sterkt etter hvert.

En sort Russell Hobbs Airfryer 8L står på en kjøkkenbenk med en ferdig tilberedt kylling i beholderen
Russell Hobbs Airfryer 8L er enkel å bruke og har ti ulike programmer å velge mellom.

Mye for pengene
Med denne airfryeren fra Russell Hobbs får du en stor kapasitet på 8L, som er nok til å mette en hel familie. Temperaturen ligger på 80-220 grader, så du kan tørke og tilberede frukt og grønnsaker, eller fritere pommes frites og kyllingvinger – med veldig crispy resultat hver gang. Airfryeren er lett å bruke med ti ulike programmer for tilberedning, for eksempel opptining, kjøtt, fisk, egg og annet. Du stiller inn airfryeren via den smarte digitale skjermen og den gir lyd når maten er ferdig. Du får også beskyttelse mot overopphetning og den slår seg av automatisk. Airfryeren er ganske stor, veier 5,5 kilo, og den føles litt plastaktig. Men totalt sett er dette en prisgunstig airfryer vi kan anbefale.

Hjemmeside

Høy varme
Ti ulike program
Smidig digalt skjerm
Stor kapasitet

Ganske stor og tung
Føles litt billig og plastaktig

4.5


Hobby og fritid

Akvarell for nybegynnere: 7 tips og triks for de som vil male med vannfarger

Hjem og husholdning

Beste vaffeljern: 6 testvinnere som gir sprø vafler hver gang